O NAS

ERLIK ponuja strokovne storitve za odkrivanje puščanja stisnjenega zraka, ki pomagajo proizvodnim podjetjem zmanjšati izgube stisnjenega zraka, povečati učinkovitost in prihraniti denar.

Stisnjen zrak je bistven, vendar drag energent za večino industrijskih procesov. Zato je zmanjšanje njegove porabe ob zagotavljanju zanesljive kakovosti ključni korak k trajnostni proizvodnji.

Ponujamo vam celosten proces za identifikacijo, izvajanje in sledenje prihrankom in izboljšavam. Kot neodvisni strokovnjaki za učinkovitost je naša edina naloga vam pomagati prihraniti energijo in ne prodajati opreme.

STISNJEN ZRAK

Industrijska raba stisnjenega zraka

Stisnjen zrak sodi med najdražje energente za potrebe v industriji, zato je smotrna raba izrednega pomena. Izgube na sistemih s stisnjenim zrakom lahko predstavljajo tudi med 20 in 40 odstotkov celotnega proizvedenega zraka. Ker puščanja pogosto dolgo ostanejo neopažena, je za zmanjševanje izgub ključna proaktivnost.

Več…

NAŠE STORITVE

Meritve puščanja stisnjenega zraka

Pregled Uhajanja Stisnjenega Zraka: Maksimizacija Učinkovitosti, Minimizacija Stroškov

Pri [Ime Vašega Podjetja] razumemo ključni pomen zanesljivega in učinkovitega sistema stisnjenega zraka. Naš pregled uhajanja stisnjenega zraka je zasnovan za odkrivanje puščanja, ki lahko ogrozi učinkovitost vašega sistema in povzroči znatno izgubo energije.

Prednosti Našega Pregleda Uhajanja Stisnjenega Zraka:

 • Identifikacija in Kvantifikacija Puščanja: Pridobite natančne informacije o lokaciji in resnosti puščanja znotraj vašega sistema.
 • Zmanjšajte Izgubo Energije: Puščanja lahko zapravijo do 30% izhoda kompresorja; naša storitev vam pomaga povrniti izgubljeno energijo.
 • Podaljšajte Življenjsko Dobo Opreme: Z odkrivanjem in odpravljanjem puščanja preprečujemo nepotrebno obremenitev vaše opreme in podaljšujemo njeno življenjsko dobo.
 • Prilagojene Rešitve: Vsak pregled je prilagojen vašim posebnim potrebam in industrijskim standardom.

več…

Analiza strani porabe stisnjenega zraka

Ocena Strani Povpraševanja: Prilagajanje Energetskih Rešitev Vašim Potrebam

Tekst analiza

 • Analiza Trenutne Porabe Energije: Z uporabo naprednih orodij za spremljanje odkrijemo področja, kjer se energija zapravlja, in priložnosti za prihranke.
 • Razvoj Prilagojenih Strategij: Na podlagi vaših posebnih potreb in ciljev oblikujemo prilagojene rešitve za varčevanje z energijo.
 • Izvajanje Trajnostnih Praks: Pomagamo vam uporabljati energetsko učinkovite prakse, ki so v skladu z industrijskimi standardi in predpisi.
 • Spremljanje in Poročanje: Naše stalno spremljanje zagotavlja, da ostane vaša poraba energije optimizirana, redna poročila pa vas obveščajo.
 • več…

Projekti po naročilu

Prilagojeni Projekti Stisnjenega Zraka: Vaša Vizija, Naša Strokovnost
 • Ekipa Strokovnih Inženirjev: Naši inženirji imajo izkušnje in ustvarjalnost za oblikovanje sistema stisnjenega zraka, prilagojenega vašim specifičnim zahtevam.
 • Zagotavljanje Kakovosti: Držimo se najvišjih industrijskih standardov, pri čemer zagotavljamo, da vsak projekt izpolnjuje ali presega vaša pričakovanja.
 • Podpora na Vseh Ravneh: Od začetnega posvetovanja do končnega zagona smo z vami na vsakem koraku, pri čemer nudimo podporo, vzdrževanje in usposabljanje.
 • Trajnostne Rešitve: V vsakem prilagojenem projektu dajemo prednost energetski učinkovitosti in odgovornosti do okolja.

več…

Zakaj se odločiti za odkrivanje in odpravo puščanja?

Donosnost naložbe

Z odkritjem in karakterizacijo mest puščanj ovrednotimo izgube in stroške, ki so z njimi povezani. Puščanje prinaša največje izgube v sistemih s stisnjenim zrakom, obenem pa ga je preprosto ugotoviti in ga občutno zmanjšati z majhnimi investicijskimi ukrepi.

Projekti odkrivanja puščanja imajo najkrajšo dobo vračila investicije med podobnimi ukrepi. Značilno je odplačilno obdobje krajše od 6 mesecev, v praksi pa pogosto tudi krajše od 3 mesecev.

O NAS

Smo mlado slovensko podjetje, ki ga združuje želja po reševanju aktualnih energetskih izzivov na področju proizvodnih podjetij.


Specializirani smo za projekte upravljanja s puščanji stisnjenega zraka in delujemo neodvisno od proizvajalcev opreme za stisnjen zrak.

več…

KONTAKT

Odkrijte svoje prihranke z nami