NAŠE STROKOVNO ZNANJE

Zakaj izbrati ERLIK?

Ponujamo prilagojene tehnične rešitve na področju upravljanja stisnjenega zraka za industrijsko rabo. S svojimi rešitvami zmanjšujemo stroške električne energije za proizvodnjo stisnjenega zraka, izboljšujemo energetsko učinkovitost, optimiziramo sisteme s stisnjenim zrakom in zmanjšujemo emisije CO2.

Smo mlado slovensko podjetje, ki ga združuje želja po reševanju aktualnih energetskih izzivov na področju proizvodnih podjetij.

NAŠE PRIZADEVANJE NI LE POSEL

je zaveza k trajnostni prihodnosti.

Specifične rešitve

Specializirani smo za projekte strani porabe komprimiranega zraka, kar nam omogoča globlji vpogled v sisteme, delovne procese in odpravo napak, ki so neposredno povezani z uporabo komprimiranega zraka.

Verodostojni rezultati

Smo certificirani na področju akustičnih meritev po priznanih mednarodnih standardih. Ultrazvočne meritve stopnje 1 ustrezajo zahtevam priporočene prakse ASNT, SNT-TC1A in so v skladu z ISO 18436-8, standardom za spremljanje stanja in diagnozo strojev.

Neodvisnost

Delujemo neodvisno od proizvajalcev opreme za stisnjen zrak. To zagotavlja spremljanje raznovrstnih sistemov različih proizvajalcev ter predlaganje optimalnih rešitev, ki niso vezane na določenega proizvajalca.

Naša ekipa

Nina Bizjak

Direktorica | So-ustanoviteljica

Dopolni opis.

Jan Rak

Vodja razvoja | So-ustanovitelj

Dopolni opis.


Razmišljaš o pridružitvi naši ekipi?

Oglej si naša odprta delovna mesta ali nam piši.